Hvem er vi

Om KGU – Kidz & Girlz United

Da KGU blev stiftet som forening i 2010, var det under navnet Girlz United. Vores mission var at inddrage flere minoritetspiger i foreningslivet ved at tilbyde kreativt udviklende fritidsaktiviteter med inklusion, mangfoldighed og fællesskab i fokus. Foreningslivet er en grundpille i vores samfund, og vi mener, alle børn har godt af at dyrke deres interesser i fællesskaber udenfor skolen. Det giver nye venner, identitet og tilhørsforhold.
Med årene udviklede Girlz United sig til at være mere end en pigeforening. I 2015 bød vi drengene indenfor, da vi oprettede underafdelingen Kidz United. Herfra fortsatte vi – med vores oprindelige mission in mente – med at tilbyde en bred vifte af spændende fritidsaktiviteter i børnehøjde. Drengene tog godt imod foreningen, og i foråret 2018 tilbød vi for første gang lige mange aktiviteter under de to afdelinger. Derfor besluttede vi at samle vores forening under et united banner og gå fremtiden i møde som KGU – Kidz & Girlz United.
Vores fremadrettede vision for KGU er fortsat at udvikle os som en mangfoldig børneforening, hvor børn fra alle baggrunde kan mødes om fælles interesser. Vi mener at kreativitet er særlig vigtigt, da det får én til at tænke i nye baner og er sjovt og udviklende både for børn og voksne. Derfor er kreativitet den røde tråd mellem vores aktiviteter, som alle drives af frivillige teams, der brænder for at facilitere trygge læringsrum med tid til fordybelse, tid til at blive hørt og tid til sjov og ballade i et inkluderende fællesskab.
Besøg vores hold for at læse om de mange aktiviteter vi tilbyder til børn og læs mere om vores frivillige instruktører som udgør hjertet af vores forening. Kig forbi vores facebookside eller send os en mail gennem vores kontaktformular, hvis du har nogle spørgsmål. 

Velkommen til KGU – Kidz & Girlz United!

 

Comments are closed.