FAQ

FAQ

På denne side finder du svar på nogle af de mest almindelige spørgsmål, vi modtager. Er dit spørgsmål ikke på listen, er du velkommen til at kontakte os på mailen info@kgu.dk.

Hvornår kan jeg tilmelde mit barn en ny sæson?

Kidz & Girlz United kører en forårssæson og en efterårssæson. Tilmeldingen til forårssæsonen åbner i december og tilmeldingen til efterårssæsonen åbner i juni. Da vi låner vores lokaler af Københavns kommune, kan tilmeldingsdatoen variere, alt efter hvornår vi modtager en godkendelse på lokaler. Hold derfor øje på vores Facebookside eller hjemmeside hvornår tilmeldingen til en ny sæson åbner.

Hvor kan jeg få hjælp til at tilmelde mit barn et hold?

Hvis du oplever problemer med tilmelding via vores hjemmeside, kan du enten skrive en mail til info@kgu.dk eller ringe til foreningens formand på telefon 61 71 53 38 – Mandag-onsdag fra kl. 09-14, samt torsdag fra kl. 09-12.

Hvordan opdaterer jeg mine kontaktoplysninger?

Hvis du får nyt mobilnummer eller e-mail, er du selv ansvarlig for opdatering af dine kontaktoplysninger i medlemslogin her på siden. Gør du ikke det, kan du gå glip af vigtig information vedrørerende dit barns hold.

Er der undervisning på Helligdage og i skolernes ferier?

Nej. Kidz & Girlz United holder lukket i helligdage og i skolernes ferie, da de fleste af vores hold afholdes på skoler, som holder lukket disse dage.    

Kan jeg få penge tilbage, hvis en undervisningsgang bliver aflyst?

Nej, det kan du ikke. Kidz & Girlz United er en frivilligdrevet forening. Derfor låner vi lokaler af kommunen, hvilket betyder, at der kan forekomme aflysninger pga. helligdage eller kommunalt brug af lokalerne.

Derudover kan der forekomme sygdom blandt vores frivillige instruktører. I det tilfælde forsøger vi så vidt muligt at finde en vikar, men der kan forekomme aflysninger pga. sygdom.

Prisen på kontingent er sat lavt for at tage hensyn til disse aflysninger og for at sørge for at alle kan være med.

Prisen dækker over et medlemskab af foreningen Kidz & Girlz United og dermed muligheden for at deltage i foreningens aktiviteter mm. og ikke et fast antal undervisningstimer.  

Hvornår er der sæsonafslutning?

Vi slutter hver sæson af med en festlig afslutning både for holdene på Amager og Nørrebro/Nordvest. Her kan børnene vise, hvad de har lavet i løbet af sæsonen og I kan møde de frivillige, som lægger hjerte og tid i foreningen. Efterårsafslutningen 2019 er i uge 50. Der kommer en invitation ud med dato og sted.

Hvem skal jeg kontakte, hvis jeg gerne vil give en hånd med i foreningen?

Hvis du har tid og overskud til at give en hånd med til f.eks. sæsonafslutningen, kan du skrive en mail til info@kgu.dk. Vi har altid brug for hænder og værdsætter alt den hjælp vi kan få. Har du andre idéer til, hvordan du kan hjælpe til med stort og småt, hører vi meget gerne fra dig.

Comments are closed.