Fælles aktiviteter

Sæsonafslutning i KGU

Vi slutter hver sæson med en festlig sæsonafslutning på både Amager og Nørrebro, hvor børnene får mulighed for at vise, hvad de har lavet på deres hold i den forgangne sæson. Drama-holdet underholder med teater, danse-holdene laver danseshow, mad-holdene sørger for lækre snacks og krea viser deres flotte kunstværker frem.

Sæsonafslutningen er både for KGU’s frivillige instruktører, KGU’s børn og børnenes familie og venner.

Der bliver sendt en invitation ud med tid og sted inden sæsonafslutningen.

FerieCamp

KGU er ofte en del af FerieCamp som aktivitetsudbyder indenfor områderne: billedkunstmadlavningdans & drama.
FerieCamp er et gratis ferietilbud til børn i København med mulighed for at afprøve fritidsaktiviteter med instruerende repræsentanter for nogle af de mange foreninger, der er aktive i deres lokalsamfund.

KGU mener at det er vigtigt at være tilstede, der hvor børnene er i deres sommerferie, og vise dem hvad vores forening laver – og måske hjælpe dem i gang med en kreativ interesse, om det så er madlavning, dans, drama eller krea-værksted.

Der er FerieCamp både i skolernes vinter-, påske-, sommer-, efterårs- og juleferier, hvor det typisk afholdes på folkeskoler og i kulturhuse. Derfor er de fysiske rammer ofte velkendte for børnene, da det er steder tæt på deres skoler og lokalområder. Se hvor Feriecamp afholdes næste gang og find aktuelle programmer på FerieCamps hjemmeside.

Juleoptog på Amagerbrogade

Det er en årlig tradition på Amager, at den sidste lørdag i november danner rammen om et gigantisk juleoptog, hvor ama’rkanerne og udefrakommende juleentusiaster samles i hobetal – hele vejen ned ad Amagerbrogade. Denne store begivenhed lader vi naturligvis ikke gå ubemærket hen!

KGU har i flere år været en fast del af det farverige optog, hvor vi hopper i vores mest julede kostumer og byder julen velkommen som nisser, julemænd og rensdyr. Efter juleoptoget samles vi traditionen tro for at ønske hinanden en rigtig glædelig jul og få varmen med en tiltrængt kop kakao. Optoget er for både børn, forældre og frivillige, og vi kan godt garantere, at man skal være en hård nød at knække for ikke at være kommet lidt i julestemning, når den flotte parade er overstået.

Comments are closed.